Speluitleg

Baas van Breda speel je als team. Maar wel ieder vanuit het eigen huis, met inachtneming van de RIVM-richtlijnen. De quiz bestaat uit drie onderdelen: Vragen, opdrachten en drie  blokken live-quizzen.

 

Opzet van de quizavond, vrijdag 24 april:

 

19u00    Iedereen gereed?  

Zorg dat je klaar zit, drankjes en hapjes binnen handbereik. Encyclopedieën en hulplijnen paraat, telefoons, tablets, laptops opgeladen en maak contact met je team.

19u30    Starten maar!

De vragen – veel vragen en zeer divers– worden online vrijgegeven voor elk teamlid bereikbaar. Dit geldt ook voor de opdrachten. Deelnemers bepalen per team wie welke vragen of opdrachten gaan beantwoorden, opzoeken of nabellen en wie met welke  opdrachten aan de slag gaat.

Parallel aan de lijst met vragen waar jullie je als team in vastbijten, zijn er drie momenten waarop er telkens één huishouden klaar zit voor een live quiz. Quiz’M Slimste Bredanaars  wordt live vanuit de Mezz gehost door Peter de Jong en Erik van Elk van samen met bekende Bredanaars.

20u00 – Bredase actualiteit – Journalist Jacques Hendriks (namens BN De Stem)

21u00 – Sport – Sportverslaggever Sjoerd Mossou (ism met zijn eigen JEKA voetbalteam)

22u00 – Muziek – Peter de Jong en Erik van Elk met een muzikale mysterie guest…

 

23u00 Einde

Via de teamcaptain wordt er één antwoordformulier ingestuurd per team. De winnaars van de livequizzen, zijn bekend. Welk team zich uiteindelijk Baas van Breda mag noemen, dat maken we een week later feestelijk met een spannend live online event bekend!