Meedoen in 5 stappen

Stap 1: Mobiliseer je team 

Trommel je buren, familie, vrienden, kennissen, collega’sclubgenoten opbedenk een teamnaam en bepaal wie de teamcaptain is.  

 

Stap 2: Meld je aan 

Deelname is gratis. De teamcaptain meldt zijn of haar team aan op de site baasvanbreda.nl. Er is ruimte om maximaal 20 teamleden op te geven. Minder mag natuurlijk ook! Als je er maar voor zorgt dat je van alle markten thuis bent. Niets staat je in de weg om erop los te googlen en Jan en alleman te bellen voor hulp bij de vragen :-). Is je vriendenteam groter dan 20? Vorm dan twee teams en maak er een mooie onderlinge weddenschap van. Na inschrijving ontvangt de teamcaptain een bevestigingaanvullende informatie en tips.  

 

Stap 3: Inventariseer 

Inventariseer alvast waar de expertises zitten binnen het team. Wie is er goed in puzzelen? Wie weet alles van muziek, sport of nieuws? Wie kent (de geschiedenis van) Breda op zijn duimpje? Wie is er snel en creatief in het uitvoeren van opdrachten? Bespreek op welke manier je deze avond gaat communiceren. Ook belangrijk: we gaan er een Bredaas feestje van maken. Daar hoort iets lekkers te eten en te drinken bij. Lokale Bredase ondernemers komen met plezier hun specialiteiten aan huis brengen.  

 

Stap 4: De avond zelf  

Alle teamleden online? Telefoons, laptops en tablets opgeladen? Naslagwerken en telefoonnummers van eventuele externe deskundigen bij de hand? Om klokslag 19u30 komen de vragen en opdrachten online. Verdeel de taken en starten maar!  

Hou de tijd in de gaten, uiterlijk om 23u30 moeten de antwoorden verzameld zijn op het antwoordformulier en doorgestuurd. Hoe meer vragen en opdrachten je hebt kunnen volbrengen, hoe meer punten je verdient!

 

Stap 5: Stalen zenuwen 

De uitslagen van drie rondes live-vragen van De Slimste Bredanaars zijn bekend. Maar welk team mag zich Baas van Breda noemen? Op 1 mei wordt het winnende team bekend gemaakt tijdens een spannend live online event!