Adventskalender-dag-6

Dag 6

Het mooie feest van Sinterklaas is voorbij. Dat betekent dat we nu gaan aftellen naar Kerst!

 

De opdracht van deze dag heeft daar alles mee te maken. Jullie gaan een kerstkaart maken. En niet zomaar een kaart, eentje met jullie huisdier. In het filmpje zie je een aantal voorbeelden voorbij komen, voel je helemaal vrij in je creativiteit! Heb je geen huisdier? Leen er eentje van een familielid of klop even aan bij de buren.

 

De digitale kaart met jullie kerstwens ontvangen we graag via mail (baas@baasvanbreda.nl). En omdat we ook graag aan andere denken in deze (corona) tijd, stuur je deze kaart ook naar iemand die wel een oppepper kan gebruiken. Denk aan de ouderen, zieken of eenzamen onder ons. Dus print ‘m uit en doe ‘m op de post. Bedankt namens ons!

 

En om zoveel mogelijk mensen te bereiken met jullie kaarten en wensen, deel  ‘m op social media. Geen must, wij vinden het alleen heel leuk als het online nog meer gaat leven en we met z’n allen een zo groot mogelijke positieve boodschap uitdragen deze maand. Je kunt @baasvanbreda of #baasvanbreda gebruiken. Een tweede dank je wel!

 

Ter inspiratie onze kaarten!

     

Terug naar de adventskalender